Tre gode råd til at kommunikere din strategi mere effektivt

I 1987 hørte jeg en stor politiske tale, som jeg kan huske den dag i dag. Den blev holdt ved Brandenburger Tor, som var blevet et symbol på den kolde krig. Ikke mindst fordi Berlinmuren passerede tæt forbi.

Det var selvfølgelig Ronald Reagan, som stod ved den sidst bevarede byport i Berlin og konstaterede, at kommunismen var en fiasko og hvis sovjetborgerne og østeuropæerne ønskede frihed og økonomisk fremgang, så skulle Gorbatjov komme til Berlin, åbne byporten og rive muren ned. Resten er historie, som de siger. 

Den tale og begivenhed ville sandsynligvis, have fået et helt andet udfald i andre hænder. Reagans italesættelse af problemet og visionen for fred og økonomisk fremskridt er smuk og enkel.

Læs hele artiklen på borsen.dk. Klik her